lørdag den 30. juli 2011

Uha tiden nærmer sig med hastige skridt

Hold da op tiden flyver.
For 2 år siden begyndt vi så småt at planlægge dagen og nu nærmer vores beslutninger sig.
Rie er hos sine forældre og sy kjole og Morten passer lejligheden og katten imens, da traditionen jo siger han ikke må se kjolen før i selve kirken.
Vi mangler stadig at få styr på nogle småting, men det er vist kun småting nu.
Vi har holdt 14 dages ferie sammen. Den ene uge i det nordlige småland. En fantastisk hyggelig tur, krydret med en masse oplevelser. Den svenske natur er altså at foretrække frem for den danske.
Vi boede i en lille hytte 10 meter fra ejeren. Men vi havde ro og fred og en flot udsigt over en dal.
I Sverige var vi en masse forskellige steder, der iblandt: Vimmerby, Astrid Lindgrens fødeby, Jønkøbing, hvor de har lavet tændstikker i mange år, men hvor produktionen nu er flyttet til andre byer og Skånes dyrepark som vi nød. Så har vi været i grube, eller såkaldt kobber, malm-udvindings mine. Ca 130meter uden jorden og 250 meter inde i et bjerg. Spændende oplevelse, men pænt koldt.
Rie er jo den store "jeg elsker loppefund" person, så selvfølgelig har vi været på loppis og i antikforretninger og second hand butikker. "Heldigvis" med begrænset udbytte.
Den sidste uge af vores ferie sammen foregik lidt blandet. Et par dage hjemme hvor vi passede Mortens nevø og derefter i Nakskov hos Ries forældre. Som altid et dejligt besøg.
Om 1 måned, så er vi mand og kone. Sikke noget. Os som aldrig, før vi mødte hinanden, havde skænket giftemål en tanke.
Vi glæder os til at se jer allesammen og håber vi alle vil nyde dagen og aftenen i hinandens selskab.
Morten & Rie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar